Service av takvärme Bromma

Plinten Elektriska AB – service av takvärme Bromma

VI GER DIG

N

Kvalité

Vi engagerar oss djupt i varje projekt och strävar efter oöverträffad kvalitet som lever upp till kundens förväntningar. Vår dedikerade personal och noggranna kvalitetskontroll säkerställer att varje arbete uppfyller och överträffar högsta branschstandard.

Miljö

Vårt engagemang för miljön genomsyrar vårt arbete och alla våra beslut genom att vi implementera energieffektiva metoder och hållbara material. Detta gör våra installationer inte bara tekniskt robusta utan även miljövänliga för en hållbar framtid.

Kompletta tjänster

Hos oss hittar du ett heltäckande tjänsteutbud med fokus för el, tele och datainstallationer inom entreprenadsektorn, både för nyproduktion och ombyggnad, samt för service. Med en kompakt och flexibel organisation kan vi effektivt hantera både små och stora projekt.

VÅRA TJÄNSTER

Service av takvärme Bromma

Plinten Elektriska AB grundades 1991 av Kjell Svensson och Lars Lundholm, och sedan dess har vi varit verksamma i hela stockholmsområdet. Vårt huvudkontor är beläget i Bromma, med en filial mitt i centrala Stockholm, där vi har kontor och lager.

Våra kunder inkluderar fastighetsbolag, förvaltare, byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag inom kontor, butik och handel. Läs mer här!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Komministervägen 13, 168 59 Bromma

Ring oss

08-55672095

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]