Värmekablar stuprör Stockholm

Värmekablar stuprör Stockholm? Med vårt svenska klimat är isbildning på tak ofta ett stort problem. Varje år skadas många människor av is och istappar som faller ner från tak, ibland med dödlig utgång. Vi på Plinten Elektriska kan hjälpa dig som fastighetsägare att råda på bot på problemet. Vi har Stockholms skickligaste installatörer av takvärme. Genom att installera värmekablar i stuprör och rännor förhindrar du att is och istappar bildas som kan falla ner och skada människor och egendom.

Fördelar med värmekablar i stuprör

  • Du slipper bildning av is och istappar som kan orsaka personskador och förstöra egendom.
  • Skador på hängrännor och stuprör förvinner, även vattenskador på skador.
  • Du slipper i de flesta fall kostnader för snöskottning av tak och eventuella skador orsakade av skottningen.

Kompetenta installatörer

Värmekablar stuprör Stockholm

Värmekablar stuprör Stockholm

Med över 20 års erfarenhet av installationer av både stora och små anläggningar vågar vi påstå att vi är en av marknadens mest kompetenta installatörer när det gäller takvärme. Vi projekterar, installerar och underhåller din värmekabel till stuprör i Stockholm. Plinten kan också hjälpa dig som kund med allt från projektering till driftsättning av ett komplett fungerande värmeanläggning.

Vår verksamhet är starkt inriktat mot ROT-sektorn och vi har stor kompetens även inom stambyten och kontorsanpassningar samt om- och tillbyggnader av villor, butiker och lägenheter.

Kontakta oss för mer information och offertförfrågningar.