Takvärmeanläggningar i Stockholm

Vårt svenska vinterväder kan ställa till ordentliga problem när is och snö faller ner från hustak och skadar både egendom och förbipasserande människor. Ibland till och med allvarligt. Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till att det inte sker. Genom att installera en takvärmeanläggning med värmekablar i stuprör och rännor slipper du oroa dig för allvarliga konsekvenser av vårt nordiska klimat. I de allra flesta fall slipper du även kostnader för snöskottning.

I över 20 år har vi på Plinten Elektriska installerat och servat takvärmeanläggningar för våra kunder i Stockholm. Med vår erfarenhet vågar vi till och med påstå att vi är marknadens skickligaste installatör av takvärmeanläggningar. Vår kompetens och rutin är din trygghet som kund.

Underhåll med snabb service

För att din takvärme ska fungera i längden krävs en regelbunden översyn av kablar, styrsystem och givare. Därför erbjuder vi serviceavtal på takvärmeanläggningar för våra kunder i Stockholm, som innefattar löpande besiktningar och underhåll med snabb service inom 24 timmar. Vi hjälper dig med allt från projektering till driftsättning för en komplett fungerande anläggning.

Kontakta oss så kommer vi gärna och gör en kostnadsfri översyn av er anläggning. Vi dokumenterar och kommer sedan med förslag på åtgärder för en bättre funktion och mer energieffektiv anläggning.