Takvärme besiktning Stockholm

Takvärme besiktning Stockholm? Ett av våra huvudsakliga verksamhetsområden på Plinten Elektriska är att installera och underhålla takvärme åt kunder i Stockholm. Med mer än 20 års erfarenhet vågar vi påstå att vi är en av marknadens mest kompetenta installatör av takvärme.

För att din takvärme ska fungera smärtfritt krävs en regelbunden översyn av kablar, styrsystem och givare. Med ett serviceavtal hos oss tar vi efter installation hand om underhållet. Då utför vi löpande takvärme-besiktning och service av din värmeanläggning, så att du slipper oroa dig för sviterna av en lång och kall vinter. Vi hjälper dig som kund med allt från projektering till driftsättning av en komplett fungerande takvärmeanläggning.

Service eller Takvärme besiktning Stockholm?

Takvärme besiktning Stockholm

Takvärme besiktning Stockholm

När du tecknar ett serviceavtal hos oss slipper du oroa dig över sviterna efter en lång vinter med mycket snö. Vårt system håller oss uppkopplade till din takvärmeanläggning så att vi snabbt kan upptäcka eventuella fel och åtgärda dem, innan du hinner märka att något att den inte fungerar. I avtalet ingår bland annat att vi utför service inom 24 timmar vid fel och en noggrann takvärme besiktning två gånger per år.

Vi erbjuder serviceavtal för både ny och gammal takvärme i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.