Elektriker Vällingby

Elektriker Vällingby? När du söker pålitliga och duktiga elektriker till ditt byggprojekt i Vällingby, kan vi hjälpa dig. Med över 20 års erfarenhet vågar vi påstå att våra elektriker och installatörer är bland de mest kompetenta och rutinerade i Stockholmsområdet.

Med en kompakt och flexibla verksamhet kan vi på ett effektivt sätt ta oss an olika typer av projekt, oavsett storlek. Bland våra kunder finns allt ifrån fastighetsbolag, förvaltare, byggentreprenörer och bostadsrättsföreningar till privatpersoner och företag inom kontor, butik och handel.

Välj en elektriker med många år i branschen i Vällingby

Elektriker Vällingby

Elektriker Vällingby

Vår erfarenhet är din trygghet som kund. Sedan starten år 1991 har vi på Plinten Elektriska erbjudit kompletta tjänster för el, tele och datainstallationer inom entreprenadsektorn för såväl nyproduktion, ombyggnad och service. Genom att fortlöpande utbilda vår personal med den senaste eltekniken kan vi säkerställa att våra tjänster håller hög kvalitet. Vår djupa kunskap och säkra rutiner är din trygghet som kund hos oss.

Vi har valt att rikta in oss mot ROT-sektorn och har även stort yrkeskunskap inom stambyten och kontorsanpassningar samt om- och tillbyggnader av villor, butiker och lägenheter.

Om du söker kunniga elektriker till ditt projekt eller bygge i Vällingby, kontakta oss för prisförslag och mer information.