Elektriker Upplands Väsby

Plinten Elektriska AB är en elektriker nära dig i Upplands Väsby med huvudsakliga uppgifter att utföra installationer och service av el-, tele-, data- och takvärmeanläggningar.

Anlita en Elektriker Upplands Väsby redan idag. Vi arbetar med inriktning mot ROT-sektorn och vi har stor erfarenhet inom bland annat stambyten och kontorsanpassningar, samt om- och tillbyggnader av villor, butiker och lägenheter.

Genom att arbeta utefter säkra rutiner med ett miljöfokuserat arbetssätt kan vi effektivt utföra varje uppdrag för att ge våra kunder en bättre service. Med kompetenta elektriker och installatörer kan vi på ett rationellt sätt ta oss an olika typer av projekt- stora som små.

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår kommunikation med dig som kund, samt vår produktion och administration.

Kompetent elektriker nära dig i Upplands Väsby

Elektriker Upplands Väsby

Elektriker Upplands Väsby

I över 20 år har Plinten Elektriska AB varit verksam med elektriker i Upplands Väsby och Stockholmsområdet. Vi ser alltid till att tillämpa den senaste tekniken i vårt arbete och erbjuder kompletta tjänster för el, tele och datainstallationer inom entreprenadsektorn för såväl nyproduktion som ombyggnad och service.

Med kontinuitet vidareutbildar vi företagets anställda och gör löpande uppdateringar av det senaste på marknaden.

Ta gärna kontakt med oss på Plinten Elektriska AB vid offertförfrågan. Vi arbetar med närhet till dig som söker en skicklig elektriker i Upplands Väsby och närliggande kommuner till Stockholm.