Elektriker Märsta

Elektriker Märsta? När du söker elektriker till ett projekt i Märsta finns vi nära till hands

Elektriker Märsta

Elektriker Märsta

när du behöver hjälp. Plinten Elektriska AB är en elektriker som arbetar i Stockholm med omnejd där våra centrala uppgifter är att utföra installationer och servicearbeten av el-, tele-, data- och takvärmeanläggningar. I vårt arbete riktar vi oss främst mot ROT-sektorn och besitter stor erfarenhet inom bl. a. stambyten och kontorsanpassningar, även om- och tillbyggnader av villor, butiker och lägenheter.

Hos oss råder en ständig strävan efter att förbättra kommunikationen med våra kunder, samt vår produktion och administration. Genom att vi arbetar utefter fasta och säkra rutiner med ett miljöfokuserat arbetssätt kan vi på ett effektivt vis utföra varje uppdrag för att ge dig som kund bästa möjliga service. Med företagets kompetenta elektriker och installatörer kan vi ta oss an olika typer av projekt, vare sig de är stora eller små, och leverera slående resultat varje gång.

En professionell elektriker nära dig i Märsta

Under många år har Plinten Elektriska AB varit verksamma som en professionell elektriker i Märsta och hela Stockholmsområdet. Vi ser alltid till att tillämpa den senaste tekniken för att kunna erbjuda kompletta tjänster för el, tele och datainstallationer inom entreprenadsektorn för såväl nyproduktion som ombyggnad och service.

Vi är måna om att du som kund får den absolut bästa servicen, därför ser vi till att regelbundet vidareutbilda våra anställda och att göra löpande uppdateringar av det senaste marknaden har att erbjuda.

Varmt välkommen till Plinten Elektriska AB!