Elektriker Kista

Elektriker Kista? När du söker elektriker till ditt projekt i Kista finns vi på Plinten Elektriska

Elektriker Kista

Elektriker Kista

AB nära till hands när du behöver hjälp. Hos oss arbetar kompetenta elektriker och vi arbetar i Stockholm med omnejd där våra främsta uppgifter är att utföra installationer och servicearbeten av el-, tele-, data- och takvärmeanläggningar. Tillsammans besitter vi unik kompetens och har stor erfarenhet inom bl. a. stambyten och kontorsanpassningar, även om- och tillbyggnader av villor, butiker och lägenheter.

Hos oss råder en konstant strävan efter att förbättra kommunikationen med våra kunder, vår produktion samt administration. Vi arbetar efter fasta rutiner med ett miljöfokuserat arbetssätt vilket gör att vi på ett effektivt vis kan utföra varje uppdrag och leverera slående resultat.

Hos oss står du som kund alltid i fokus och vi lyssnar gärna till dina idéer. Vi arbetar i nära kontakt med dig som kund genom hela projektet och bistår gärna med tips och råd.

Ta hjälp av en kompetent elektriker när du behöver hjälp i Kista

Vi på Plinten Elektriska AB tillhandahåller service av i stort sett alla typer av elinstallationer.

Vi ser alltid till att tillämpa den senaste tekniken inom branchen för att kunna erbjuda kompletta tjänster för el, tele och datainstallationer inom entreprenadsektorn för såväl nyproduktion som ombyggnad och service.
Vi är måna om att du som kund får den bästa servicen, därför ser vi till att regelbundet vidareutbilda våra anställda och att göra löpande uppdateringar av det senaste som erbjuds på marknaden. Välkommen!