Elektriker Järfälla

Elektriker Järfälla? När du söker elektriker till projekt i Järfälla eller andra delar

Elektriker Järfälla

Elektriker Järfälla

av Stockholmsområdet, finns vi nära till hands.

Plinten Elektriska har i över 20 års tid varit verksam med elektriker i kommuner kring Stockholmsområdet. Vi erbjuder kompletta tjänster för el, tele och datainstallationer inom entreprenadsektorn för såväl nyproduktion som ombyggnad och service.

Med våra kompetenta och erfarna elektriker och installatörer kan vi på ett effektivt sätt ta oss an olika typer av projekt, både stora som små.

Bland våra kunder finns allt ifrån fastighetsbolag, förvaltare, byggentreprenörer och bostadsrättsföreningar till privatpersoner och företag inom kontor, butik och handel. Vi arbetar utefter säkra rutiner på ett miljömedvetet sätt som elektriker Järfälla.

Elektriker i Järfälla med fokus på kvalitet & kunskap

På Plinten Elektriska strävar vi alltid efter att hålla en hög kvalitet i det vi gör. Det innebär att vi fortlöpande utbildar vår personal inom den senaste tekniken i branschen, och vi jobbar ständigt för att förbättra vår kommunikation med dig som kund samt produktion och administration.

Kontakta oss med din offertförfrågan. Vi finns nära dig som behöver elektriker i Järfälla och andra kommuner i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av elbranschen och vågar därför påstå att våra elektriker är bland de mest kompetenta i Stockholmsområdet.