Elektriker Hässelby

Elektriker Hässelby? Söker du efter kunniga och erfarna elektriker för uppdrag i Hässelby?

Elektriker Hässelby

Elektriker Hässelby

Då kan vi på Plinten Elektriska hjälpa dig. Vi finns nära dig med vårt huvudkontor i Bromma och filial med kontor och lager i centrala Stockholm. Vi har mer än 20 års erfarenhet av elbranschen och vågar därför påstå att våra elektriker är bland de mest kompetenta i Stockholmsområdet.

Med en kompakt och flexibel organisation kan vi på ett effektivt sätt ta oss an både små och stora projekt. Bland våra kunder finns allt ifrån fastighetsbolag, förvaltare, byggentreprenörer och bostadsrättsföreningar till privatpersoner och företag inom kontor, butik och handel. Vi strävar alltid efter att hålla en hög kvalitet i vår kommunikation med dig som kund samt i vår produktion och administration. När du behöver skickliga hantverkare till ditt projekt, ring oss.

Elektriker i Hässelby – Inriktad mot ROT-sektorn

På Plinten Elektriska erbjuder vi kompletta tjänster för el, tele och datainstallationer inom entreprenadsektorn för såväl nyproduktion som ombyggnad och service. Vår verksamhet är starkt inriktat mot ROT-sektorn och vi har stor kompetens även inom stambyten och kontorsanpassningar samt om- och tillbyggnader av villor, butiker och lägenheter.

Kontakta oss för prisförslag och mer information, när du söker skickliga elektriker i Hässelby, Bromma och andra delar av Stockholmsområdet.