Elektriker Bromma

Elektriker Bromma? Anlita oss på Plinten Elektriska om du är på jakt efter elektriker i

Elektriker Bromma

Elektriker Bromma

Bromma och resten av Stockholmsområdet. Vi erbjuder kompletta tjänster för el, tele och datainstallationer till våra kunder som är allt ifrån fastighetsbolag, förvaltare, byggentreprenörer och bostadsrättsföreningar till privatpersoner och företag inom kontor, butik och handel. Tack vare vår kompakta och flexibla organisation kan vi på ett effektivt sätt ta oss an både små och stora projekt.

Sedan starten år 1991 har vi varit verksamma i hela Stockholmsområdet med huvudkontor i Bromma. Numera har vi också en filial med kontor och lager på Nybrokajen 3 mitt i centrala Stockholm.

Elektriker Bromma – Teknik och miljö

Med mer än 20 års erfarenhet av branschen vågar vi påstå att vi har bland de mest kompetenta av elektriker i Bromma och resten av Stockholm. En viktig del i vårt arbete är att fortlöpande utbilda vår personal och uppdatera våra elektriker inom den senaste tekniken. Målet är att alltid sätta miljöarbetet i fokus och sträva efter att åstadkomma en så liten miljöpåverkan som möjligt i vårt arbete. Det gör vi genom att alltid välja arbetsmetoder som är skonsamma för miljön.

Kontakta oss med fin offertförfrågan så hjälper vi dig gärna med mer information när du söker Elektriker Bromma.