Bra elektriker Stockholm

När du söker efter kunniga människor att göra jobbet, titta hit. Hos oss hittar du bra elektriker i Stockholm.

Med mer än 20 års erfarenhet av branschen vågar vi påstå att vi har bland de mest kompetenta elektrikerna i Stockholmsområdet.

Vi tillhandahåller kompletta tjänster för el, tele och datainstallationer inom entreprenadsektorn för såväl nyproduktion som ombyggnad och service. Med en kompakt och flexibel organisation kan vi på ett effektivt sätt ta oss an både små och stora projekt.

Bra elektriker, Stockholm

Bra elektriker, Stockholm

Plinten Elektriska AB grundades år 1991 och sedan dess har vi varit verksamma i hela Stockholm med omnejd. Vårt huvudkontor finns i Bromma och vi har en filial med kontor och lager på Nybrokajen 3 mitt i centrala Stockholm, nära våra kunder.

En bra elektriker i Stockholm med fokus på kompetens & kvalitet

På Plinten Elektriska tillämpar vi egenkontroll och dokumentation av vårt dagliga arbete. Vi strävar alltid efter att hålla en hög kvalitet vare sig det handlar om kommunikationen med dig som kund, vår produktion eller administration.

Hos oss hittar du enbart bra elektriker, nära dig i Stockholm, med stort kunnande och erfarenhet av sitt yrke. Vi ser till att fortlöpande utbilda vår personal och uppdatera dem i den senaste tekniken på marknaden.

Kontakta oss för mer information och offertförfrågningar